Mesopeel Juliette Armand

test

Last van hardnekkige huidproblemen en het gevoel dat je al echt alles geprobeerd hebt? Dan kunnen wij waarschijnlijk jouw huid aanpakken met onze Mesopeel.

Maar wat is een Mesopeel? Tijdens de Mesopeel behandeling gaan we op een gecontroleerde en efficiƫnte manier gebruik maken van een chemisch peeling die niet werkt zoals de meeste peelings die de huid van buitenaf verdunnen. Maar vooral de celdeling van de huid van binnenuit gaat stimuleren waardoor oude en beschadigde huidcellen sneller worden afgestoten. Met als resultaat: een vitale en stralende huid met een verfijnde structuur en een heldere teint.

Voor wie geschikt? In principe voor iedereen, op voorwaarde dat de huid op de correcte manier is voorbereid. Wij kunnen op bijna elk huidprobleem een oplossing bieden doordat ons gamma aan Mesopeels bestaat ut verschillende soorten en concentraties. Ja u leest het goed, maatwerk voor uw huid dus!

Hoe gaat een Mesopeel in zijn werk? Nadat de huid minimum 2 weken thuis optimaal is voorbereid, kunnen we van start gaan met de Mesopeel behandeling. Nadat de huid gereinigd werd gaan we over het het Mesopeel gedeelte. Dit onderdeel van de behandeling is kort en krachtig. Dankzij de doeltreffende zuren in de Mesopeel is er geen lange inwerktijd nodig. Na het neutraliseren van de Mesopeel brengt een cryo latex mask de nodige ontspanning. Deze behandelingen zijn steeds in kuurvorm van 5 sessies waarbij telkens 2 weken tussen de verschillende sessies zit. Tijdens de volledige kuur is het van belang om telkens de eerste 2 dagen na de Mesopeel gebruik te maken van de After Peel producten. De andere dagen verzorgt u uw huid zoals u gewoon bent.

 

Nieuwsgierig geworden of deze Mesopeel iets voor jou kan zijn? Contacteer ons snel!