Microneedling

test

Microneedling is een esthetische behandeling die jouw huid stimuleert om zichzelf te herstellen en de aanmaak van collageen- en elastieke vezels gaat boosten!

Microneedling is een wetenschappelijke erkende techniek voor huidverjonging. Dankzij superfijne naaldjes van chirurgisch staal kunnen we microkanaaltjes in de huid maken zonder de huid te beschadigen. Hierdoor kunnen onze hoogwaardige serums met actieve ingrediënten tot 200x beter worden opgenomen door de huid.

Voor wie? Microneedling is doeltreffend voor iedereen doch raden wij aan om als starter eerst de huid op een andere manier voor te bereiden. Het is een natuurlijke anti-aging therapie en kan daarom onbeperkt worden toegepast. En kan zowel in de winter als in de zomer worden uitgevoerd. Let wel: in de zomer is extra zinbescherming aangewezen. Na meerdere behandelingen in de vorm van een kuur van 6 tot 8 keer bereik je meer resultaat en heb je zichtbaar minder rimpels.

Net na de behandeling? Direct na de behandeling kan het gebeuren dat de huid rood kleurt en/of rode puntjes in de huid ontstaan. Dit is normaal en verdwijnt meestal binnen enkele uren na de behandeling. Het optimale resultaat van de behandeling wordt pas zichtbaar na enkele weken. Het proces in de huid heeft zijn tijd nodig.

Welke problemen kunnen we aanpakken met microneedling?
hydratatie problemen – verminderen van expressie lijnen – algemeen huidverjonging – zwelling en donkere kringen rond de ogen – lifting – acne repair – oplichten van pigmentatie – …

Meer info over deze techniek? Aarzel niet om ons te contacteren!