Natural face lifting manuele bindweefselmassage

test

Natural face lifting is een manuele behandeling die een echte verjongingskuur voor het gelaat, de hals en het decolleté is. Deze behandeling kan zowel bij mannen als bij vrouwen worden toegepast. Tijdens de natural face lifting massage werken we op verschillende niveaus in de huid. Namelijk aan de oppervlakte (opperhuid en bindweefsel) maar ook in de diepte (onderhuid, spierweefsel, pees- en botweefsel). Hierdoor krijgt de huid een onmiddellijk boost! Natural face lifting richt zich vooral op het bestrijden van rimpels, liften van huid en verstrakken van de gelaatsspieren. Dit is tevens ook de enige manuele techniek ter wereld die de elasticiteit van de huid en het onderliggend spierweefsel herstelt zodat rimpels vervagen, gelaatscontouren verstrakken en de huid op een natuurlijke manier wordt gelift.

Natural face lifting is doeltreffend bij:

verslapte gelaatscontour – donker kringen rond de ogen – vale huid – huid met littekenweefsel – rokershuid – rimpels en lijnen

Wij raden deze behandeling dan ook aan in kuurvorm voor optimale resultaten. Een kuur is 5 tot 10 behandeling, waarbij u minimum 1 tot 3 per week langskomt. Om het bekomen resultaat te behouden raden wij een maandelijkse “onderhoud”massage aan.

Wenst u kennis te maken met de Natural face lifting? Boek dan uw eerste sessie en ontdek wat Natural Face Lifting voor u kan betekenen.