Skinbooster

Deze cosmedische behandelingen zijn de meest hoogwaardige en effectieve op de markt! Deze behandelingen kan u individueel als in kuurvorm ondergaan.

Er zijn 4 Skinbooster behandelingen voor het gelaat:

CHRONOS therapy kit als waardig alternatief op de invasieve fillers en mesotherapiƫen.
Deze meest geavanceerde anti-age behandelingskit heeft een innovatieve 4D werking die het verouderingsproces sterk vertraagt.

De THAVMA ofwel ‘miracle’ therapy is de alternatieve behandeling voor de befaamde botox injecties. Het ‘effectox’ peptidencomplex is erop gericht de spiercontracties in het gelaat gevoelig te verminderen. Al na 1 behandeling ziet u het ongelooflijk effect van dit botox-like fenomeen.

De APOCALYPSIS therapy is een alternatief op chemische peelings waarbij de combinatie van kruiden en zuren met een concentratie van max 40%, een actieve rol spelen in de celvernieuwing. deze versterkt de effectiviteit van onze interventie bij rimpels, verkleuringen, littekens en vlekjes.

De OPSIS therapy is een behandeling die bestaat uit slimme antioxidanten die drainerend werken en ophelderend effect nastreven. Deze behandeling richt zich uitsluitend naar de oogcontour en behandelt verslapping, rimpeltjes, donkere kringen en wallen. Het complex bestaat enerzijds uit het botox-like ‘effectox-complex’ en de ‘Eye anti-tox’ technologie.