Wimperbehandeling

Individuele wimperverlenging is een nieuwe techniek die het mogelijk maakt om de natuurlijke wimper te verlengen en meer volume te geven met een zeer natuurlijk resultaat. HIerbij maken wij gebruik van synthetische haren die door middel van een specifieke lijm één voor één aan de natuurlijke wimpers gehecht worden. Hierdoor worden er langere, meer donkere en voller ogende wimpers verkregen.

Deze techniek geeft u gedurende ruime tijd een open en mooie oogopslag zonder dat je mascara of eye-liner hoeft te gebruiken. De levensduur van de aangebrachte extensies bedraagt ongeveer 6 tot 8 weken, afhankelijk van de natuurlijke wimpergroei-cyclus. Een mooi en langdurig resultaat is evenwel afhankelijk van een aantal factoren. Een goede voorbehandeling, de juiste techniek en het onderhoud door u als klant draagt bij tot het succes.

Individuele wimperextensies zijn perfect om dagelijks te dragen, maar zeker ook voor speciale gelegenheden. Met de juiste zorg en regelmatig een goed uitgevoerde retouche kunnen ze lange tijd worden gedragen.

Opgelet! Deze techniek is niet hetzelfde als de extensies in trosjes waar meerdere plukjes kunsthaar in één keer op meerdere natuurlijke haren worden geplaatst. Deze houden slechts een tweetal weken en geven een minder natuurlijk resultaat.