nav

Bij zizun draait het allemaal rond selflove. En wij helpen jou om je lichaam en je huid graag te zien.

Onze visie van jezelf graag zien, hebben wij onderverdeeld in 3 grote pijlers.
Skin, alles start met een gezonde huid om je goed te voelen. Wij kiezen dus zeer bewust om enkel met kwalitatief hoogstaande producten en toestellen te werken om dit te bekomen. body: door intense opleiding, het perfecte toestel en de juiste techniek kunnen wij jou zeker bijstaan op de weg naar jouw droomlichaam. En last but not least beauty, ons lichaam heeft soms een extra duwtje in de rug nodig om een beter versie van zichzelf te worden.

behandelingen

skin

Bij Zizun streven wij steeds naar een gezonde huid. Dit op maat van uw huid, wensen en verlangen. En zeg nu zelf? Een gezonde huid, die ziet er goed uit!

skin

Bij Zizun begrijpen we als geen ander dat elke huid uniek is. Daarom kiezen we resoluut voor de beste merken die perfect aansluiten bij onze visie over het bevorderen van de gezondheid van jouw huid. Een stralende huid is immers een gezonde huid!

Wij geloven sterk in een alomvattende aanpak, omdat skincare voor ons bestaat uit 50% innerlijke verzorging, 50% externe verzorging en natuurlijk een optimale dagelijkse bescherming. Als jij ook streeft naar een gezondere huid, dan staan wij klaar om je daarbij te helpen. Bij je eerste bezoek aan Zizun raden we je aan te kiezen voor 'Jouw eerste Zizun huidbehandeling'. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste behandeling en verzorging, zodat jij kunt stralen.

boek een afspraak
behandelingen

body

Graag jouw lichaam net dat beetje strakker of wat minder zichtbare putjes op jouw benen? Wij kunnen jou zeker en vast hierbij helpen.

body

Ook jouw lichaam verdient wat extra zorg. Van huidverstrakking tot anti-cellulite behandelingen, tot lymfedrainage.
Voor het lichaam is de beste aanpak om steeds op 3 niveaus te werken. Gezonde levensstijl, voldoende beweging en ondersteuning door één van onze body contouring toestellen.

boek een afspraak
behandelingen

beauty

Van laserontharing tot nagelbehandeling tot wimperbehandelingen. De ultieme feel good behandelingen.

beauty

Voel je comfortabel in je eigen vel en gun jezelf wat extra tijd en luxe door te kiezen voor laserontharing! Of wil je graag perfect voor de dag komen met mooie volle wimpers? Dan kan je bij ons terecht voor wimperverlenging of lash lift. En als laatst maar zeker niet minst: minerale make-up. Leer hoe je snel en mooi jezelf kan opmaken tijdens één van onze workshops of tijdens individueel make-up advies.

boek een afspraak

Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor alle andere klassieke behandelingen.

ontdek alles
manicure
pedicure
gelish
biab nagelbehandeling
massage
...

onze huismerken

Omdat wij enkel het beste voor uw huid willen, werken wij enkel met hoogstaande en wetenschappelijk onderbouwde merken!

behandelingen
behandelingen
behandelingen
behandelingen
behandelingen