nav

Bij zizun draait het allemaal rond selflove. En wij helpen jou om je lichaam en je huid graag te zien.

Onze visie van jezelf graag zien, hebben wij onderverdeeld in 3 grote pijlers.
Skincare, alles start met een gezonde huid om je goed te voelen. Wij kiezen dus zeer bewust om enkel met kwalitatief hoogstaande producten en toestellen te werken om dit te bekomen. Hair removal: door intense opleiding, het perfecte toestel en de juiste techniek kunnen wij bijna iedereen verlossen van die vervelende haargroei. En last but not least Body Boost, ons lichaam heeft soms een extra duwtje in de rug nodig om een beter versie van zichzelf te worden.

behandelingen

skincare

Bij Zizun streven wij steeds naar een gezonde huid. Dit op maat van uw huid, wensen en verlangen. En zeg nu zelf? Een gezonde huid, die ziet er goed uit!

skincare

Elke huid is uniek en dit vraagt voor een persoonlijke aanpak. Door de jaren heen heeft Valerie een uniek systeem opgesteld opgedeeld in verschillende levels.
Dit om elke huid te laten stralen ongeacht de noden van de huid.

Kom je voor de eerste keer bij ons langs voor een huidbehandeling dan ga je van start met een behandeling uit LEVEL I, deze fase is de ideale kennismaking met onze filosofie, het merk waarmee we werken en op deze manier leren wij ook jouw huid beter kennen om zo het beste advies te kunnen geven.

Beslis je om mee te stappen in dit uniek systeem? Dan kan je na opstart met de aangepaste thuisroutine van start gaan met een LEVEL II behandelingen en zo stilaan doorgroeien naar LEVEL III, IV of V. Op welk tempo en welke manier bepaal jij steeds zelf.. Jij bent namelijk de baas, wij kunnen enkel correct adviseren.

Waarom werken wij op deze manier? Een gezonde huid is net als jouw conditie opbouwen. Het gaat nu eenmaal niet vanzelf. Door de huid te stimuleren en gezonder te maken behalen wij de beste resultaten. Dit steeds op lange termijn! Wij geloven namelijk niet in quick fix oplossingen, deze bestaan helaas niet..

boek een afspraak
behandelingen

hair removal

Ben jij die ontsierende haartjes ook meer dan beu? Dan hebben wij voor jou de gepaste oplossing.

hair removal

Niet zo ontsierend als vervelende haren op de bovenlip, scheerbultjes op de bikini lijn, harde stoppels onder de oksels of op de benen. Daarom bieden wij enkele technieken aan om deze ongemakken te minimaliseren of volledig weg te nemen.
Van klassieke waxing tot sugarwaxing tot laserontharing.

Voor laserontharing heeft Valerie gekozen voor de Milesman diodelaser, een Duits toestel die beschikt over alle nodige keurmerken en beschikt over een gepatenteerde gekoelde kop om de behandeling aangenamer te laten verlopen. Je voelt er praktisch niets van.
Nog niet overtuigd? Reserveer dan snel jouw intake en testpatch.

boek een afspraak
behandelingen

body boost

Ook het lichaam verdient wat extra liefde, met onze specifieke lichaamsbehandelingen hebben wij vast wat u zoekt.

body boost

Niet enkel aan het gelaat besteden wij extra aandacht maar ook aan het lichaam. Want je huid stopt niet aan je hals.

Voor het lichaam te behandelen kiezen wij al meer dan 20 jaar voor LPG Endermologie,
een intense bindweefsel massage van het lichaam met een toestel.
Dit ter verstrakking van de huid, het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen, het aanzien van cellulite te verminderen en uw figuur te stroomlijnen.

boek een afspraak

Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor alle andere klassieke behandelingen.

ontdek alles
wimperverlenging
lash lift
make-up
manicure
pedicure
gelish
gel of acrylnagels
biab nagelbehandeling
massage

onze huismerken

Omdat wij enkel het beste voor uw huid willen, werken wij enkel met hoogstaande en wetenschappelijk onderbouwde merken!

behandelingen
behandelingen
behandelingen
behandelingen
behandelingen