Endermologie figuurcorrectie

test

In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …). Dit op een natuurlijke en pijnloze manier.

Wat wil dit nu zeggen? Elke vrouw/man heeft wel in een zeker mate/vorm last van cellulitis, vetophoping, huidverslapping en/of vochtophoping. Deze onsierlijke problemen zijn niet altijd alleen op te lossen met aangepaste voeding en beweging. Maar door een combinatie te maken met LPG® endermologie kan u nu wel resultaten behalen!

Dankzij de meest recente techniek van de LPG® Alliance (gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging) wordt er gelijktijdig gewerkt op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid). Zo kan ons eigen lichaam rechtstreeks in werken op de adipocyten (vetcellen) die aanwezig zijn in onze onderhuid en op de fibroblasten (stevigheidscellen) in de huid. Kortom een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid?

Endermologie is aangewezen bij: Cellulitis, sinaasappelhuid, rijbroek, huidverslapping, voor of na een liposuctie, ter ondersteuning van een dieet, verbetert de lymfewerking en doorbloeding.

Reserveer vrijblijvend een eerste sessie en maak kennis met de weldaden van LPG® endermologie!

Vraag ook naar onze voordeelcombi packs!

* resultaten afh van levensstijl, bewegingsniveau en hormonale invloeden. Aantal sessies is afh van persoon tot persoon, het is aangewezen om van start te gaan met een kuur (2 behandelingen/week). Onderhoudsbehandeling is noodzakelijk om uw resultaten te behouden (= behandeling om de 3 a 4 weken)