Bye Bye Sinaasappelhuid!
posted 19/11/2015

 

“Bes-t lipodrift stimuleert de huid op een zeer krachtige wijze de aanpak van ongewenste vetophopingen, de sinaasappelhuid en huidverslapping. Het overtollige volume wordt weggenomen zodat de huid zich weer strakker aanspant.”

Gebruiksaanwijzing:
Om het beste resultaat te krijgen van de lipodrift dient met het 2 keer daags aan te brengen op de gewenste lichaamsdelen tot het product volledig weg is getrokken in de huid. ’s morgens en ’s avonds voor het slapen gaan aanbrengen. Ook kan het prima op trainingsdagen 20 minuten voor aanvang van de inspanning worden aangebracht. Om een optimaal resultaat te krijgen dient het product dagelijks en consequent te worden aangebracht op dezelfde te behandelden zones.

 

Klinkt alvast interessant! Maar is dit nu echt zo? Is dit niet het zoveelste product in rij die beweert een wondermiddel te zijn? Nicky, schoonheidsspecialiste bij BodyFarm nam deze keer de proef op de som. Testen maar!

Na het douchen en voor ik in mijn bed kruip is het zover, de eerste maal lipodrift aanbrengen. Het valt me op dat deze crème een uitgesproken geur heeft maar niet storend is. Alles voor de wetenschap, nietwaar? Oeps.. teveel product genomen zodat ik wel even moet blijven doorsmeren. Dus kan ik u alvast vertellen dat u best zuinig in gebruik bent. Ik probeer per dag minimum 2 l water te drinken om mijn lichaam te stimuleren om afvalstoffen af te voeren. Na 1 week merk ik toch al lichtjes een verschil, maar na 1 maand intensief gebruiken (2x per dag en 20 minuten voor elke sportsessie) zie ik duidelijk dat mijn huid strakker en gladder is. De sinaasappelhuid is alvast minder zichtbaar dus missie geslaagd!