Anti-Pollution Therapy

We horen maar al te vaak dat het nodig is de huid te reinigen, zowel ’s ochtends als ’s avonds. Zelfs als je geen make-up draagt. Maar waarom is dit nu juist?

Schadelijke stoffen en omgevingsfactoren, zoals gassen, fijn stof, grote koolstofdeeltjes en vervuilende metalen dringen gedurende de dag in onze huid en veroorzaken onder meer droogheid, irritaties, onzuiverheden, verwijde poriën en hyperpigmentatie.

Daarnaast is er ook pollutie in huis, door agressieve chemische stoffen in onderhoudsproducten. Ook het dragen van een mondmasker meerdere uren per dag werkt de huid ook tegen. Dit tast namelijk de natuurlijke beschermingslaag van de huid aan en gaat deze verzwakken.

Wat is Anti-Pollutie Therapy?

Dit is een professioneel cosmetische behandeling die het immuunsysteem van de huid versterkt. Het beschermt de huid tegen het indringen van schadelijke stoffen en schadelijke omgevingsfactoren. Deze behandeling laat de huid opnieuw stralen en zorgt voor een fantastische glow en hydratatie boost!

De Anti-Pollution Therapy is gebaseerd op hoge concentraties foliumzuur, ceramisten en vitamine B3 in combinatie met een gespecialiseerd maar zacht peeling- en celstimulerende systeem.

DUUR: 60min – € 85

 

Afspraak maken? Bel 056 60 84 54 of reserveer online!

 

Pppsssttt.. Vraag ook naar ons voordeel Anti-Pollution Therapy kit voor thuisgebruik 😉

SCHRIJF JE IN