Ontharing

test

Bij Bodyfarm kan u op verschillende manier verlost raken van overtollige haartjes. Wij lichten u deze graag even toe.

  • Harsen/waxen van de haren: deze methode is een echte klassieker. Wij werken voor de grote (minder gevoelige zones) met een traditionele hars en voor de gevoelige (meestal kleinere zones) met een wax. Op deze manier kunnen wij de haartjes verwijderen. Voor een glad resultaat raden wij om de 4 à 5 weken een behandeling aan.
  • Sugarwax: hierbij maken wij gebruik van suikerwax om overtollige haren te verwijderen. De suikerwax biedt voor vele personen meer voordelen dan het klassiek harsen. Doordat de suiker op lichaamstemperatuur is is dit een veel zachter behandeling voor de huid. Bij veel personen blijven de haren ook langer weg en verminderen deze veel sneller. Voor een glad resultaat raden wij om de 5 à 6 weken een behandeling aan.
  • Laserontharing: bij Bodyfarm doen wij beroep op een erkend laserspecialist voor laserontharing. Laserontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Meestal zijn 6 tot 9 sessies nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg! Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar.