Wenkbrauwbehandelingen

test

De wenkbrauwen, één van de meest belangrijke onderdelen van je gelaat. Ze zorgen voor een stralende blik en een open kijk. Daarom bieden wij u volgende technieken aan om uw wenkbrauwen te accentueren of perfectioneren.

  • Vorm zetten met wax/pincet: Elke wenkbrauw is uniek maar daarom niet perfect van nature. Door het verwijderen van overtollige haartjes bekomen wij een verzorgd eindresultaat. Altijd verzorgde wenkbrauwen? Dan raden wij u een bijwerking aan om de 4 weken.
  • Semi-permanente kleuring: Hierbij gaan we de wenkbrauwen gaan kleuren. Zo kunnen wij extra de vorm gaan accentueren. Het kleuren kan je combineren met het vorm zetten. Resultaten blijven ongeveer 6 tot 8 weken. Het kleur vervaagt geleidelijk aan.
  • Microblading: De microblading methode (semi-permanent) is een gesofisticeerde techniek die manueel wordt toegepast. Door het tekenen van haartjes bekomen wij een 100% naturelle look. De hair-by-hair techniek wordt toegepast met soft micro-blades. Daarna wordt het hoogwaardige pigment aangebracht en opgenomen door de huid waar dit blijft voor 1 jaar of langer. Het pigment vervaagt stilaan dus daarom raden wij een touch up behandeling aan.