Permanente make-up

test

Permanente make-up is een revolutionaire pigmentatiemethode waarmee hypoallergene pigmenten met een ultra dunne naald in de dermale laag van de huid worden aangebracht. Het doel van deze procedure is het verbeteren van het uiterlijk en zelfbeeld, het verhogen van zelfvertrouwen het zorgen voor een meer actieve levensstijl en het geven van meer persoonlijke vrijheid en tijdbesparing voor uw klant.

Zowel vrouwen als mannen ervaren de voordelen van micropigmentatie om hun eigen natuurlijke schoonheid te verbeteren. Om praktische redenen kan permanente make-up vaak de enige oplossing zijn, bijvoorbeeld bij gevoelige ogen bij contact lenzen, een visuele handicap of trillende handen heeft.

Onze permanente make-up specialiste is op vaste data aanwezig voor uw het plaatsen van uw permanente make-up. 

Contra-indicaties: 

Bij deze uitzonderingen kan permanente make-up niet plaatsvinden: 

bij diabetes – bij zwangerschap of borstvoeding – tijdens innemen van bepaalde medicatie (o.a. bloedverdunners) – tijdens chemo of bestraling – bij inspuiting met botox wachten we 6 weken alvorens te pigmenteren

Waar moet u voor het pigmenteren rekening mee houden: 

gebruik van alcohol, cafeïne en aspirine vermijden de dag van de behandeling. Dit kan invloed hebben op de bloedvaten en verdoving – dragers van lenzen dienen deze tijdens de behandeling uit te nemen. Vergeet de nodige producten en ook je bril niet.

Wat volgt na de pigmentatie…

de nabehandeling gebeurt na minimum 6 weken en maximum 12 weken. Deze is noodzakelijk voor de duurzaamheid en voor een optimaal resultaat. (De nabehandeling is inbegrepen in de prijs.) – het resultaat direct na de behandeling is steeds donkerder dan het uiteindelijk resultaat – gedurende 7 dagen geen gebruik van sauna, hammam, zonnebank, make-up en zwembad – de korstjes niet verwijderen, die moeten vanzelf los komen