Wimperbehandelingen

test

Bij Bodyfarm kan je kiezen uit verschillende wimperbehandelingen. Maar welke is nu het meeste geschikt voor u?

  • Kleuren van de  wimpers: hierbij gaan we de natuurlijke wimpers gaan accentueren door deze te gaan kleuren. Ideaal voor wimpers virgins die nog nooit een wimperbehandeling hebben laten doen.
  • Wimperextensions: Hierbij wordt er 1 of meerdere extensions per natuurlijke wimper geplaatst. Je kan ook kiezen voor verschillende lengtes, krulling en dikte maar ook werken wij op 2 verschillende manieren.
    • One by One lashes: dit is het meeste natuurlijke effect. Na de behandeling is het gebruik van mascara en/of wimperkruller overbodig. Voor een constant mooi effect raden wij een refill behandeling om de 2 à 3 weken aan.
    • Volume lashes: Dankzij deze techniek creëren wij meer volume. De ultra dunne haartjes die op de wimpers worden aangebracht, zijn heel licht van gewicht, hierdoor kunnen er meerdere extensions op één wimper geplaatst worden. Voor constant mooi effect raden wij een refill behandeling aan om de 2 à 3 weken.
  • Lash lifting: Hierbij wordt er niets onnatuurlijk op de wimpers geplaatst.  Uw natuurlijke wimpers worden gelift en gekleurd zodat ze meer opvallen.  Je geniet zo’n 8 weken van de krulling & kleuring!